Opi Bodyswing ja onnistut!

Päivitetty: kesä 25Golfari! Ovatko lyöntisi liian epätasaisia? Välillä osuu hyvin, välillä ei? Tulee toppereita? Tulee slaisseja? Haluatko saada swingisi oikeasti paremmaksi? Saada lyönnit varmemmiksi ja tarkemmiksi? Saada ne pidemmiksi? Saada enemmän painetta palloon? Jos vastasit yhteenkin kyllä, niin haluat siis kehittyä?

Bodyswingin oppiminen on kaikkein nopein tie golfissa kehittymiseen. Olit sitten aloittelija tai jo kokenut. Jos olet omaksunut jo monelle pelaajalle tyypillisen käsiswingtyylin, niin siitäkin pääsee eroon . Se kannattaakin, sillä käsiswing on huomattavasti epävarmempi kuin Bodyswing.

Panosta jatkossa oikeaan perustekniikkaan, jota myös ammattilaiset käyttävät. Vartalolla tehty swing kestää paremmin myös henkistä painetta ja pelitilanteen tuomaa stressiä. Pelaaminen Bodyswingillä pitää pelin tasaisempana ja se tekee pelaamisesta mukavampaa. Golfista tulee oikeasti kivaa ja sehän on kaiken tarkoitus.

Bodyswing-tekniikkaa voi opetella joko kursseilla tai yksityisvalmennuksessa. Näin onnistuu helpommin ja nopeammin sekä tulokset paranevat oikeasti https://www.bodyswing.fi/shop

Katso video Bodyswing-harjoitusmetodista

Lue lisää opetusmetodista


Syvempää, mutta yksinkertaistettua tietoa saat Opi Bodywing-kirjasta, jonka saat 20 %.n alennuksella (eli hintaan 27,92 €) Fitra-kaupasta koodilla SWING2021


262 katselukertaa0 kommenttia