top of page

Opi Bodyswing ja onnistut!Golfari! Ovatko lyöntisi liian epätasaisia? Välillä osuu hyvin, välillä ei? Tulee toppereita? Tulee slaisseja? Haluatko saada swingisi oikeasti paremmaksi? Saada lyönnit varmemmiksi ja tarkemmiksi? Saada ne pidemmiksi? Saada enemmän painetta palloon? Jos vastasit yhteenkin kyllä, niin haluat siis kehittyä?

Bodyswingin oppiminen on kaikkein nopein tie golfissa kehittymiseen. Olit sitten aloittelija tai jo kokenut. Jos olet omaksunut jo monelle pelaajalle tyypillisen käsiswingtyylin, niin siitäkin pääsee eroon. Se kannattaakin, sillä käsiswing on huomattavasti epävarmempi kuin Bodyswing.


Bodyswing pitää pelin tasaisempana

Panosta jatkossa oikeaan perustekniikkaan, jota myös ammattilaiset käyttävät. Vartalolla tehty swing kestää paremmin myös henkistä painetta ja pelitilanteen tuomaa stressiä. Pelaaminen Bodyswingillä pitää pelin tasaisempana ja se tekee pelaamisesta mukavampaa. Golfista tulee oikeasti kivaa ja sehän on kaiken tarkoitus.

Bodyswing-tekniikkaa voi opetella joko kursseilla tai yksityisvalmennuksessa. Näin onnistuu helpommin ja nopeammin sekä tulokset paranevat oikeasti https://www.bodyswing.fi/shop
DRDRAFTJS_BLOCK_KEY:4somhAFTJS_BLOCK_KEY:4somhDRAFTJS_BLOCK_KEY:4somh

Lue lisää opetusmetodista


Syvempää, mutta yksinkertaistettua tietoa saat Opi Bodywing-kirjasta.


Kirjatilaukset suoraan opettajalta: proturkka(at)gmailcom


Hinta: 25 euroa + postikulut 9.80 euroa.17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page