top of page

VALMENNUS

Videointi J T.jpg
VALMENNUKSESTA SANOTTUA
"Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan)."
HELI SALOMAA
"En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen."
ANTTI OKSANEN
"Syödään norsu paloina eikä yhtenä suupalana."
PETRI LEKSIS

Mikäli haluat kehittyä paremmaksi golfariksi, kannattaa opetella mahdollisimman hyvä Bodyswing eli body release- tekniikka, joka on golfin varsinainen lajitekniikka ja  jota myös ammattilaiset käyttävät.

 

Bodyswingissä vartalo toimii jousena, voimantuottajana, joka viritetään ja laukaistaan. Vartalon oikeaoppinen ja -aikainen kierto ja sen nopeus välittyy vartalon ja käsivarsien kautta vapautettuun mailaan. Katso tarkempi kuvaus.

Suurin osa klubipelaajista toteuttaa nk. käsilyöntiä, jossa voimantuotto ja mailan vauhdittaminen tehdään ylävartaloa ja käsivarsia käskyttäen, lyömällä palloa. 

 

Bodyswing-tekniikassa sen sijaan voimantuotto tapahtuu tehokkailla vartalon kierrolla, jossa ylävartalo, käsivarret ja maila vauhdittuvat oikea-aikaisella ja tehokkaalla alavartalon ja ylävartalon painonsiirtokierrolla. Bodyswingissä ei siis lyödä käsillä, vaan käsivarret ovat kiinni ylävartalossa osumahetkellä- vasta osuman jälkeen käsivarret irtoavat vartalosta saattovapautukseen. 

Bodyswing-tekniikka on käsiswingiä varmempi monista syistä. Bodyswing kestää huomattavasti paremmin pelin paineita. Sen pystyy saamaan toistettavammaksi, tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Bodyswing on myös hyötysuhteeltaan käsiswingiä parempi ja biomekaniikaltaan luonnollisempi eli keholle terveellisempi vaihtoehto.

Bodyswing-valmennuksen tavoitteena on oppia mahdollisimman hyvä Bodyswing-tekniikka. Tavoitteena on siis saada vartalo paremmin mukaan swingiin, jolloin pystyy saavuttamaan puhtaammat osumat sekä pidemmät ja suoremmat lyönnit. Swing tulee toistettavammaksi, tarkemmaksi ja vakaammaksi.

Valmennuksessa sinulle kerrotaan ja näytetään hyvin selkeästi, miten kehon osien sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia Bodyswingin eri vaiheissa. Opit, mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa.

Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

VALMENNUKSEN
LÄHTÖKOHTANA

ON AINA PELAAJAN KEHITTYMINEN!
Kurk kuvat-17.jpg

PRO TURKAN YKSITYISVALMENNUS

Ennen kuin lähdemme harjoittelemaan bodyswing-tekniikkaa, selvitän ja näytän tiettyjen toimintojen, periaatteiden ja lainalaisuuksien merkityksen onnistuneessa bodyswingissä.

 

Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti, ajatuksella ja kehittämääni Bodyswing-metodia ja kehitysohjelmaa noudattaen. Pyrimme hyvällä keskittymisellä löytämään kehon kautta tulevan voiman- ja vauhdintuoton biomekaniikan, mailan ja käsivarsien vapautukset sekä oikean swingin liikeradan ja suorituksen rytmin. Lue lisää.

Kun iso kuva, bodyswingin toiminnan periaate ja pääydin ovat kohtuu hyvin hallinnassa, etenemme pienempien teknisten yksityiskohtien hiontaan, säätämiseen ja mahdollisiin tekniikan tehostamistoimiin. 

Valmennuksessa saat paljon mielikuvia, avainsanoja ja oman swingisi, kehittymisesi videointeja, sekä runsaasti kädestä pitäen avustamista. Näin tulet edistämään omaa oivallustasi, oppimistasi ja tunnettasi oikeasta suorituksesta. Saat lisäksi vinkkejä, miten harjoitella omatoimisesti ja mitä harjoitteita kannattaa tehdä.


Samalla opit keskittymään oikeisiin asioihin ja tuntemaan kehon toimintaasi paremmin. Tietoisuus ja tunne Bodyswingistä aukeaa selkeämmäksi.

 

Koska kyseessä on hyvin kokonaisvaltainen, vartalonkiertoihin ja painonsiirtoihin perustuva swing-tekniikka, on hyvä tiedostaa, että varsinkin alavartalon;  jalkojen, lantion  ja alaselän  alueella tulisi olla kohtuullinen liikkuvuus ja terveys.

Kesäkauden -24 valmennustoiminta aloitetaan  Megarange Airport Vantaalla toukokuun alussa. 

Valmennuspäivät: Ti, ke, to ja la

Tarkemmat valmennusajat sovitaan aina erikseen ja suoraan Turkan kanssa: proturkka@gmail.com, tai 041 7265860

Hinnat: 

Yksityisvalmennus: 

 

1 tunti 79 euroa

3 tunnin paketti 225 euroa

5 tunnin paketti  350 euroa

10 tunnin paketti 650 euroa

++ Muut valmennuskokonaisuudet sovitaan eri sopimuksen mukaan. 

 

Parivalmennus (2 pelaajaa valmennuksessa):

1 tunti 85 euroa

3 tunnin paketti  240 euroa  (120e/ pelaaja

5 tunnin paketti  390 euroa  (195e/pelaaja) 

10 tunnin paketti 750 euroa  (375e/ pelaaja

 

++ Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet- Kysy tarjous! 


Hinnat sisältävät: Valmennuksen, videoinnit ja jatkoharjoittelu ohjeet.  


Valmentajana Turkka Stenlund PGA Pro, LO, GVT
Turkan tarkempi esittely ja CV. Varaukset ja tiedustelut (muut opetuskokonaisuudet): proturkka (at) gmail.com tai puh 041-7265860.

Maksut joko käteisellä tai tilille: Tmi Turkka Stenlund  FI07 2338 2000 0032 07 tai MobilePay: 0417265860. (Viesti: Golfopetus)

Kurk Turkka pysty.jpg
Body swing opetus.jpg
image.png
bottom of page