VALMENNUS

clouds-shade-golf-golfer-92858.jpg
VALMENNUKSISTAMME SANOTTUA
"Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan)."
HELI SALOMAA
"En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen."
ANTTI OKSANEN
"Syödään norsu paloina eikä yhtenä suupalana."
PETRI LEKSIS

Jos haluat kehittyä paremmaksi golffariksi, kannattaa opetella mahdollisimman hyvä Bodyswing eli ’body release’, jota myös ammattilaiset käyttävät. Bodyswingissä vartalo toimii jousena, joka viritetään ja laukaistaan. Nopeus ja teho mailaan tehdään vartalon kierrolla.

Suurin osa klubipelaajista pelaa käsiswingiä, jossa maila menee osumaan ennen vartaloa. Bodyswingissä sen sijaan maila heilahtaa osumaan vartalon jälkeen. Bodyswing-tekniikka on käsiswingiä varmempi monista syistä. Bodyswing kestää huomattavasti paremmin pelin paineita. Sen pystyy saamaan toistettavammaksi, tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Bodyswing on myös hyötysuhteeltaan käsiswingiä parempi ja biomekaniikaltaan luonnollisempi eli keholle terveellisempi vaihtoehto.

Bodyswing-valmennuksen tavoitteena on oppia mahdollisimman hyvä Bodyswing-tekniikka. Tavoitteena on siis saada vartalo paremmin mukaan swingiin, jolloin pystyy saavuttamaan puhtaammat osumat sekä pidemmät ja suoremmat lyönnit. Swing vakiintuu vakaammalle tasolle.

Opetuksessa poisharjoitellaan myös virheitä ja tehdään täsmäharjoitteita oman swingin kehittämiseen ja uuden tekniikan saamista lihasmuistiin. 

Valmennuksessa sinulle kerrotaan ja näytetään hyvin selkeästi, miten kehon osien sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia Bodyswingin eri vaiheissa. Opit, mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

VALMENNUKSEN LÄHTÖKOHTANA
ON AINA PELAAJA, EI PELI.
Kurk kuvat-17.jpg

Videoimme ja katsomme yhdessä myös suorituksesi. Näet selkeästi kehityskohtasi, mahdolliset puutteet ja virheet, mutta myös jo hyvin toimivat asiat. Kartoituksen jälkeen alkaa virheiden poistamisharjoittelu ja uuden oppiminen.

Jokaisen tunnin jälkeen saat itsellesi videoklippejä omasta suorituksestasi kommenttien kera. Saat vinkkejä, miten harjoitella ja mitä tehtäviä kannattaa tehdä. Samalla opit keskittymään ja tuntemaan kehon toimintoja paremmin.

Katso myös blogit

Yksityistunneilla keskitymme swingin parantamiseen - joko opettelemaan swing kokonaan uusiksi, poisoppimaan vanhaa tai vain tiettyjen osa-alueiden muokkaamiseen.

Ennen kuin lähdemme poiskorjaamaan virheitä, on tärkeää selvittää ja ymmärtää, mistä virhe johtuu. Selvitämme ensin syyt, pyrimme korjaamaan virheiden alkulähteen ja vasta sitten sen aiheuttamia seurauksia. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella, oikeisiin osa-alueisiin keskittyen.

YKSILÖLLISTÄ VALMENNUSTA

JUURI SINULLE

Kurk Turkka pysty.jpg