top of page

VALMENNUS

Videointi J T.jpg
VALMENNUKSESTA SANOTTUA
"Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan)."
HELI SALOMAA
"En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen."
ANTTI OKSANEN
"Syödään norsu paloina eikä yhtenä suupalana."
PETRI LEKSIS

Jos haluat kehittyä paremmaksi golfariksi, kannattaa opetella mahdollisimman hyvä Bodyswing eli body release- tekniikka, jota myös ammattilaiset käyttävät. Bodyswingissä vartalo toimii jousena, voimantuottajana, joka viritetään ja laukaistaan. Vartalon oikeaoppinen ja -aikainen kierto ja sen nopeus välittyy ylävartalon ja käsivarsien kautta vapautettuun mailaan. Katso tarkempi kuvaus.

Suurin osa klubipelaajista toteuttaa käsi-hartiaswingiä, jossa voimantuotto ja mailan vauhdittaminen tehdään ylävartaloa ja käsivarsia käskyttäen, lyömällä. Bodyswing-tekniikassa sen sijaan voimantuotto tapahtuu tehokkailla vartalon kierrolla, jossa ylävartalo, käsivarret ja maila vauhdittuvat oikea-aikaisella ja tehokkaall alavartalon ja ylävartalon vapautuksella. Bodyswingissä ei siis lyödä käsillä, vaan käsivarret ovat kiinni ylävartalossa osumahetkellä- vasta osuman jälkeen käsivarret irtoavat vartalosta saattovapautukseen. 

Bodyswing-tekniikka on käsiswingiä varmempi monista syistä. Bodyswing kestää huomattavasti paremmin pelin paineita. Sen pystyy saamaan toistettavammaksi, tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Bodyswing on myös hyötysuhteeltaan käsiswingiä parempi ja biomekaniikaltaan luonnollisempi eli keholle terveellisempi vaihtoehto.

Bodyswing-valmennuksen tavoitteena on oppia mahdollisimman hyvä Bodyswing-tekniikka. Tavoitteena on siis saada vartalo paremmin mukaan swingiin, jolloin pystyy saavuttamaan puhtaammat osumat sekä pidemmät ja suoremmat lyönnit. Swing tulee toistettavammaksi, tarkemmaksi ja vakaammaksi.

 

Opetuksessa poisharjoitellaan myös virheitä ja tehdään täsmäharjoitteita swingin kehittämiseen ja uuden tekniikan saamista lihasmuistiin. 

Valmennuksessa sinulle kerrotaan ja näytetään hyvin selkeästi, miten kehon osien sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia Bodyswingin eri vaiheissa. Opit, mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa.

Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

VALMENNUKSEN
LÄHTÖKOHTANA

ON AINA PELAAJAN KEHITTYMINEN!
Kurk kuvat-17.jpg

PRO TURKAN YKSITYISVALMENNUS

Ennen kuin lähdemme harjoittelemaan bodyswing-tekniikkaa, selvitän ja näytän tiettyjen toimintojen, periaatteiden ja lainalaisuuksien merkityksen onnistuneessa bodyswingissä. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti, ajatuksella ja kehittämääni Bodyswing-metodia noudattaen. Pyrimme hyvällä keskittymisellä löytämään kehon kautta tulevan voiman- ja vauhdintuoton mekaniikan, mailan ja käsivarsien vapautukset sekä oikean swingin liikeradan ja suorituksen rytmin. Lue lisää.

Kun iso kuva, bodyswingin periaatteet ja pääydin ovat kohtuu hyvin hallinnassa, voimme edetä pienempien teknisten yksityiskohtien hiontaan ja säätämiseen.

Valmennuksessa saat paljon mielikuvia, avainsanoja, oman suorituksesi videointeja, sekä runsaasti kädestä pitäen avustamista. Näin tulet edistämään omaa oivallustasi, oppimistasi ja tunnettasi oikeasta suorituksesta.

Saat lisäksi vinkkejä, miten harjoitella omatoimisesti ja mitä harjoitteita kannattaa tehdä.
Samalla opit keskittymään oikeisiin asioihin ja tuntemaan kehon toimintaasi paremmin. Tietoisuus ja tunne oikeasta lajitekniikasta eli Bodyswingistä aukeaa selkeämmäksi.

 

Koska kyseessä on hyvin kokonaisvaltainen, vartalonkiertoihin, virityksiin, sekä vapautuksiin perustuva swingitekniikka, on hyvä tiedostaa, että oppiakseen kohtuullisen helpolla, olisi varsinkin alavartalon ja keskivartalon alueella olla kohtuullinen liikkuvuus ja terveys.

Kesäkauden valmennustoiminta Mega Range Airport, Vantaalla alkaa 15.4. jatkuen syyskuun loppuun asti.
 

Valmennuspäivät: Maanantai,  Tiistai, Keskiviikko, Torstai klo 14-20 välillä. Lauantaisin klo 10-15 välillä. 

 

Tarkemmat valmennusajat sovitaan aina erikseen ja suoraan Turkan kanssa: proturkka@gmail.com, tai 041 7265860


Yksityisvalmennus

  • 1 h 79 €

  • 3 h paketti 225 €

  • 5 h paketti 350 €

  • 10 h paketti 650 €
     

Parivalmennus eli 2 hlöä tunnilla

  • 1 h 85 €  (42.50 e/hlö)

  • 3 h paketti 250 € (125 €/hlö)

  • 5 h paketti 375 € (187,5 €/hlö)

  • 10 h paketti 690 € (345 €/hlö)


Hinnat sisältävät: Valmennuksen,  rangepallot, lyöntipaikan, videoinnit ja jatkoharjoittelu ohjeet  


Valmentajana Turkka Stenlund PGA Pro, LO, GVT
Turkan tarkempi esittely ja CV. Varaukset ja tiedustelut (muut opetuskokonaisuudet): proturkka (at) gmail.com tai puh 041-7265860.

Maksut joko käteisellä tai tilille: Tmi Turkka Stenlund  FI07 2338 2000 0032 07 tai MobilePay: 0417265860. (Viesti: Golfopetus)

Kurk Turkka pysty.jpg
Body swing opetus.jpg
image.png
bottom of page