top of page

VALMENNUS

Videointi J T.jpg
VALMENNUKSESTA SANOTTUA
"Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan)."
HELI SALOMAA
"En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen."
ANTTI OKSANEN
"Syödään norsu paloina eikä yhtenä suupalana."
PETRI LEKSIS

Mikäli haluat kehittyä paremmaksi golfariksi, kannattaa opetella mahdollisimman hyvä Bodyswing eli body release- tekniikka, joka on golfin varsinainen lajitekniikka ja  jota myös ammattilaiset käyttävät.

 

Bodyswingissä vartalo toimii jousena, voimantuottajana, joka viritetään ja laukaistaan. Vartalon oikeaoppinen ja -aikainen kierto ja sen nopeus välittyy ylävartalon ja käsivarsien kautta vapautettuun mailaan. Katso tarkempi kuvaus.

Suurin osa klubipelaajista toteuttaa käsilyöntiä, jossa voimantuotto ja mailan vauhdittaminen tehdään ylävartaloa ja käsivarsia käskyttäen, lyömällä palloa. 

 

Bodyswing-tekniikassa sen sijaan voimantuotto tapahtuu tehokkailla vartalon kierrolla, jossa ylävartalo, käsivarret ja maila vauhdittuvat oikea-aikaisella ja tehokkaalla alavartalon ja ylävartalon vapautuksella. Bodyswingissä ei siis lyödä käsillä, vaan käsivarret ovat kiinni ylävartalossa osumahetkellä- vasta osuman jälkeen käsivarret irtoavat vartalosta saattovapautukseen. 

Bodyswing-tekniikka on käsiswingiä varmempi monista syistä. Bodyswing kestää huomattavasti paremmin pelin paineita. Sen pystyy saamaan toistettavammaksi, tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Bodyswing on myös hyötysuhteeltaan käsiswingiä parempi ja biomekaniikaltaan luonnollisempi eli keholle terveellisempi vaihtoehto.

Bodyswing-valmennuksen tavoitteena on oppia mahdollisimman hyvä Bodyswing-tekniikka. Tavoitteena on siis saada vartalo paremmin mukaan swingiin, jolloin pystyy saavuttamaan puhtaammat osumat sekä pidemmät ja suoremmat lyönnit. Swing tulee toistettavammaksi, tarkemmaksi ja vakaammaksi.

 

Opetuksessa poisharjoitellaan virheitä ja tehdään täsmäharjoitteita swingin kehittämiseen ja uuden tekniikan saamista lihasmuistiin. 

Valmennuksessa sinulle kerrotaan ja näytetään hyvin selkeästi, miten kehon osien sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia Bodyswingin eri vaiheissa. Opit, mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa.

Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

VALMENNUKSEN
LÄHTÖKOHTANA

ON AINA PELAAJAN KEHITTYMINEN!
Kurk kuvat-17.jpg

PRO TURKAN YKSITYISVALMENNUS

Ennen kuin lähdemme harjoittelemaan bodyswing-tekniikkaa, selvitän ja näytän tiettyjen toimintojen, periaatteiden ja lainalaisuuksien merkityksen onnistuneessa bodyswingissä.

 

Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti, ajatuksella ja kehittämääni Bodyswing-metodia noudattaen. Pyrimme hyvällä keskittymisellä löytämään kehon kautta tulevan voiman- ja vauhdintuoton biomekaniikan, mailan ja käsivarsien vapautukset sekä oikean swingin liikeradan ja suorituksen rytmin. Lue lisää.

Kun iso kuva, bodyswingin periaate ja pääydin ovat kohtuu hyvin hallinnassa, etenemme pienempien teknisten yksityiskohtien hiontaan ja säätämiseen.

Valmennuksessa saat paljon mielikuvia, avainsanoja ja videointeja, sekä runsaasti kädestä pitäen avustamista. Näin tulet edistämään omaa oivallustasi, oppimistasi ja tunnettasi oikeasta suorituksesta. Saat lisäksi vinkkejä, miten harjoitella omatoimisesti ja mitä harjoitteita kannattaa tehdä.


Samalla opit keskittymään oikeisiin asioihin ja tuntemaan kehon toimintaasi paremmin. Tietoisuus ja tunne Bodyswingistä aukeaa selkeämmäksi.

 

Koska kyseessä on hyvin kokonaisvaltainen, vartalonkiertoihin, virityksiin, sekä vapautuksiin perustuva swing-tekniikka, on hyvä tiedostaa, että oppiakseen tekniikan, olisi varsinkin alavartalon ja keskivartalon alueella olla kohtuullinen liikkuvuus ja terveys.

Talvikauden valmennus Planmeca Golf Areena, Helsinki, Vuosaari.

Valmennustoiminta aloitetaan Marraskuun alkupuolella.

Valmennuspäivät: Ti, ke, to ja la

Tarkemmat valmennusajat sovitaan aina erikseen ja suoraan Turkan kanssa: proturkka@gmail.com, tai 041 7265860

Hinnat: 

Yksityisvalmennus: 

3 tunnin paketti 225 euroa

5 tunnin paketti  325 euroa

10 tunnin paketti 590 euroa

15 tunnin paketti 825 euroa

20 tunnin paketti 1000 euroa 

 

Parivalmennus (2 pelaajaa valmennuksessa) 

3 tunnin paketti  240 euroa  (120e/ pelaaja

5 tunnin paketti  390 euroa  (195e/pelaaja) 

10 tunnin paketti 750 euroa  (375e/ pelaaja

15 tunnin paketti 1080 euroa  (540e/ pelaaja) 

20 tunnin paketti 1390 euroa  (695e/ pelaaja)  

 

++ Räätälöidyt valmennuskokonaisuudet- Kysy tarjous! 


Hinnat sisältävät: Valmennuksen, videoinnit ja jatkoharjoittelu ohjeet.  Hinnat eivät sisällä halli-pallomaksua. Hallimaksun perii Planmeca Golf Areena   


Valmentajana Turkka Stenlund PGA Pro, LO, GVT
Turkan tarkempi esittely ja CV. Varaukset ja tiedustelut (muut opetuskokonaisuudet): proturkka (at) gmail.com tai puh 041-7265860.

Maksut joko käteisellä tai tilille: Tmi Turkka Stenlund  FI07 2338 2000 0032 07 tai MobilePay: 0417265860. (Viesti: Golfopetus)

Kurk Turkka pysty.jpg
Body swing opetus.jpg
image.png
bottom of page