VALMENNUS

clouds-shade-golf-golfer-92858.jpg
VALMENNUKSISTAMME SANOTTUA
"Golf tuntui kuin uudelta lajilta. Osumat ja lyönti kaikkinensa parani välittömästi. Motivaatio kohosi treenaamiseen (olen aina ollut laiska harjoittelemaan)."
HELI SALOMAA
"En ole törmännyt missään näin kokonaisvaltaiseen lyöntiharjoitteluun, joka mahdollistaa syvällekin juurtuneiden virheiden korjaamisen."
ANTTI OKSANEN
"Syödään norsu paloina eikä yhtenä suupalana."
PETRI LEKSIS

Jos haluat kehittyä paremmaksi golffariksi, kannattaa opetella mahdollisimman hyvä Bodyswing eli ’body release’, jota myös ammattilaiset käyttävät. Bodyswingissä vartalo toimii jousena, joka viritetään ja laukaistaan. Nopeus ja teho mailaan tehdään vartalon kierrolla.

Suurin osa klubipelaajista pelaa käsiswingiä, jossa maila menee osumaan ennen vartaloa. Bodyswingissä sen sijaan maila heilahtaa osumaan vartalon jälkeen. Bodyswing-tekniikka on käsiswingiä varmempi monista syistä. Bodyswing kestää huomattavasti paremmin pelin paineita. Sen pystyy saamaan toistettavammaksi, tarkemmaksi ja tehokkaammaksi. Bodyswing on myös hyötysuhteeltaan käsiswingiä parempi ja biomekaniikaltaan luonnollisempi eli keholle terveellisempi vaihtoehto.

Bodyswing-valmennuksen tavoitteena on oppia mahdollisimman hyvä Bodyswing-tekniikka. Tavoitteena on siis saada vartalo paremmin mukaan swingiin, jolloin pystyy saavuttamaan puhtaammat osumat sekä pidemmät ja suoremmat lyönnit. Swing vakiintuu vakaammalle tasolle. Opetuksessa poisharjoitellaan myös virheitä ja tehdään täsmäharjoitteita oman swingin kehittämiseen ja uuden tekniikan saamista lihasmuistiin. 

Valmennuksessa sinulle kerrotaan ja näytetään hyvin selkeästi, miten kehon osien sekä mailan liikkeiden ja asentojen tulisi toimia Bodyswingin eri vaiheissa. Opit, mikä on ja miltä tuntuu hyvä ja tarkka osuma, miten siihen päästään, mitä on tarkoitus tapahtua mailassa ja kehossa. Saat tarkan mielikuvan suorituksesta ja tärkeimmistä ydinkohdista. Tämä vaihe opetusmetodissa on ensiarvoisen tärkeää oppimisesi ja jatkokehityksesi kannalta.

VALMENNUKSEN LÄHTÖKOHTANA
ON AINA PELAAJA, EI PELI.
Kurk kuvat-17.jpg
Kurk Turkka pysty.jpg

PRO TURKAN YKSITYISVALMENNUS

Yksityistunneilla keskitymme bodyswing-tekniikan oppimiseen!

Ennen kuin lähdemme harjoittelemaan bodyswing-tekniikan ydinkohtia, selvitämme tiettyjen toimintojen ja lainalaisuuksien merkityksen onnistuneessa swingissä. Uuden oppimisessa etenemme rauhallisesti ja ajatuksella. Pyrimme hyvällä keskittymisellä löytää oikean liikeradan ja rytmin. Opetuksessa tulet saamaan paljon mielikuvia ja kielikuvia sekä kädestä pitäen avustamista. Näin edistät samalla omaa oivallustasi ja tunnettasi oikeasta suorituksestasi.

Videoimme ja katsomme yhdessä swingisi. Näet selkeästi kehityskohtasi, mahdolliset puutteesi ja virheesi, mutta myös jo hyvin toimivat kohtasi. Kartoituksen jälkeen alkaa uuden oppiminen ja kehittyminen kohti bodyswingiä. Saat vinkkejä, miten harjoitella ja mitä harjoitteita kannattaa tehdä. Samalla opit keskittymään ja tuntemaan kehon toimintasi paremmin. Tietoisuus oikeasta lajitekniikasta, Bodyswingistä, aukeaa selkeämmäksi.

Loppuvuoden 2021 yksityisvalmennukset ovat jo myyty. Tammikuusta 2022 alkaen Turkka tulee keskittymään pääsääntöisesti vain pidempiin ja tavoitteellisimpiin valmennuksiin (yksilö-, pari- ja pienryhmä). Näiden tavoitteena on oppia erinomainen Bodyswing-tekniikka, päästä single-tasolle ens kesänä tai menestyä mind/senior-tourilla. Valmennusten sisällöt, painotukset ja aikataulut sekä kesto sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Yksilövalmennus: 5 x 55 min paketti 325 €, 10 x 55 min paketti 600 €. Muut valmennuskokonaisuudet sovitaan erikseen.

Parivalmennus 2 hlöä, 5 x 55 min paketti 450 € (225 €/hlö)
Parivalmennus 2 hlöä, 10 x 55 min paketti 750 € (375 €/hlö)
Muut valmennuskokonaisuudet sovitaan erikseen.

Pienryhmävalmennus: 5 x 90 min, 4-6 hlöä, 10x 90 min, 4-6 hlöä
Hinnoittelu, valmennuksen sisältö ja painotukset sekä aikataulut sovitaan erikseen ryhmän kanssa.

Valmentajana Turkka Stenlund PGA Pro ja valmennuspaikkana Planmeca Golf Areena.

Ota yhteyttä proturkka (at) gmail.com tai puh 041-7265860.

Toki on mahdollista varata myös yksittäisiä opetuksia, mikäli pelaaja hallitsee jo kohtuullisen hyvän swingitekniikan, jolloin kyse on enemmänkin hienosäädöstä. Tällöin tuntihinta on 75 €.