top of page

YLEISET EHDOT

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan kursseja ja valmennusta (jatkossa palvelut) myy HSF Consulting Oy, y-tunnus
1474169-4. Palveluiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Bodyswing / HSF Consulting Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

Tilaaminen

Palvelut tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.bodyswing.fi-verkkokaupan kautta. Kaikki ostot vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan hinta ja tilatut palvelut.


Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.
Palvelutuotteita ei voi palauttaa sen jälkeen kuin palvelu tai osa siitä on otettu käyttöön.
Mahdollinen palvelun käytön peruutus on tehtävä 48 tuntia ennen palvelun alkamista. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin, veloitetaan 50 % palvelun hinnasta.

 

Jos kyseessä ja sairastapaus, peruutus hyväksytään vain lääkärintodistusta vastaan. Palveluntarjoajalla on oikeus perua asiakkaan varaus, jos palvelu joudutaan vähäisen osallistujamäärän tai muun ylivoimaisen esteen vuoksi perumaan. Tällöin palautetaan kauppasumma täysimääräisenä tai vaihdetaan toiseen samanarvoiseen palveluntarjoajalta löytyvään palveluun.

Payment Methods
Maksutavat

- Luotto- ja pankkikortit
- PAYPAL

bottom of page