0

VALMENTAJAT

Kurk kuvat.jpg

Turkka Stenlund (PGA Pro v.1991) on golfin rautainen ammattilainen ja taattuja tuloksia tuovan Bodyswing-opetusmetodin kehittäjä. Hän on toiminut golfin ammattivalmentajana yli 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana.

 

Turkka on vetänyt tuhansia golfkursseja niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona ja ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa.

 

Golfin lisäksi Turkka on toiminut liikunnanopettajana ja -ohjaajana, liikuntakasvatusupseerina, kouluttajana, palo- ja pelastussukeltajana, liikuntatuotteiden kehittäjänä sekä miekkailu-, hiihto- ja triathlonvalmentajana.


Turkalla on erittäin vahva pedagogiikan ja oppimisen psykologian tietämys. Lisäksi urheilufysiologian ja urheiluvalmennuksen periaatteiden sekä ihmisen anatomian tunteminen auttavat golfn valmennustyössä. Näiden vuosien aikana Turkka on kehittänyt toimivat opetusmetodit ja harjoitteet Bodyswingin opettamiseen ja oppimiseen, jossa tärkeänä osana huomioidaan myös poisoppiminen vanhasta/virheistä. Tuhannet oppilaat ovat antaneet kiitosta hyvästä opetuksesta, koska ovat huomanneet kehittyvänsä melko lyhyessäkin ajassa paljon paremmaksi swingaajaksi.

"En opeta golfia, vaan opetan oppilaitani oppimaan golfia.”

TURKKA STENLUND
PGA Pro, v. 1991
JANNE RIIPI Bodyswingvalmentaja

Janne Riipi on erittäin intohimoisesti golfin opettamiseen suhtautuva golfvalmentaja. Urheilutaustasta löytyy jääkiekkoa, amerikkalaista jalkapalloa ja kamppailulajeja. Hän on toiminut kouluttajana ja kasvattajana yli 15 vuotta.

Golfliiton valmentajakoulutukset ja perehtyneisyys eri opetusmetodeihin on antanut laajaa näkökulmaa golfiin. Janne on tehnyt jo pitkään yhteistyötä PGA Turkka Stenlundin kanssa, ensin oppilaana ja sitten apuvalmentajana. Hän haluaa, että oppilaat oppisivat Bodyswingin mahdollisimman pian golfin aloittamisen jälkeen, jotta voisi välttää ne ensimmäiset karikot, joihin golfarit helposti ajautuvat.


Kurssien tavoitteena on saada Bodyswingtekniikka hyväksi omatoimista harjoittelua varten. Tavoitteena on myös, että tuleva kausi tulee olemaan nauttivampi ja ymmärrys pallon lyömiseen selkeytyy.

Kesän tulos tehdään talvella, tule nyt talvella Jannen oppiin.
 

© 2020 HSF Consulting Oy, Golf Academy Pro Turkka