top of page

VALMENTAJA

Kurk kuvat.jpg

Turkka Stenlund (PGA Pro v.1991) on golfin rautainen ammattilainen ja taattuja tuloksia tuovan Bodyswing-opetusmetodin kehittäjä. Hän on toiminut golfin ammattivalmentajana yli 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana.

 

Turkka on vetänyt tuhansia golfkursseja niin Suomessa kuin ulkomailla. Hän on toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona ja ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa.

 

Golfin lisäksi Turkka on toiminut liikunnanopettajana ja -ohjaajana, liikuntakasvatusupseerina, kouluttajana, palo- ja pelastussukeltajana, liikuntatuotteiden kehittäjänä sekä miekkailu-, hiihto- ja triathlonvalmentajana.


Turkalla on erittäin vahva pedagogiikan ja oppimisen psykologian tietämys. Lisäksi urheilufysiologian ja urheiluvalmennuksen periaatteiden sekä ihmisen anatomian tunteminen auttavat golfn valmennustyössä. Näiden vuosien aikana Turkka on kehittänyt toimivat opetusmetodit ja harjoitteet Bodyswingin opettamiseen ja oppimiseen, jossa tärkeänä osana huomioidaan myös poisoppiminen vanhasta/virheistä. Tuhannet oppilaat ovat antaneet kiitosta hyvästä opetuksesta, koska ovat huomanneet kehittyvänsä melko lyhyessäkin ajassa paljon paremmaksi swingaajaksi.

"En opeta golfia, vaan opetan oppilaitani oppimaan golfia.

Turkan tarkempi esittely ja CV

TURKKA STENLUND
PGA Pro, v. 1991
Kurk kuvat-8.jpg
Golf academy.PNG
PGA.GIF
bottom of page