top of page

Mikä oikean swingtekniikan oppimisessa on vaikeinta?

Vaikeinta on ymmärtää ja oppia, ettei käsivarsilla ja ranteilla lyödä vauhtia mailalle.

Olen valmentajana pitänyt tuhansia Green Card -kursseja ja tiedän vallan hyvin kuinka aloittelijoiden on aluksi vaikea käsittää, miten vartalonkierron kautta käsivarsiin ja mailaan välittyy vauhtia ja että mailanpää vain vapautuu osumaan ihan itsekseen. Käsillä ja mailalla ei siis tarvitse erikseen lyödä palloa ylöspäin.


Jokainen meistä aikuisista aloittaa golfharrastuksen käsilyönnillä. Tärkeintä olisikin heti alkuvaiheessa opetella golfin oikea lajitekniikka eli vartalojohtoinen Bodyswing. Näin pelaaminen sujuisi heti hallitummin ja kehittyminen pelaajana ei pysähtyisi.Katso video.

Katso lisää Bodyswingistä: Blogit ja Harjoitevideot


Terveisin,

Turkka Stenlund PGA Pro, LO, GVT.

Katso tulevat kurssit Yksityisvalmennus (yksilö- ja parivalmennukset)

Turkka Stenlund on golfvalmennuksen rautainen ammattilainen ja taattuja tuloksia tuovan Bodyswing-opetusmetodin kehittäjä. Hän on toiminut golfin (PGA) ammattivalmentajana yli 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana.

Turkka on toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona ja ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä Golfliiton aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa.


Golfin lisäksi Turkka on toiminut liikunnanopettajana ja liikunnanohjaajana, liikuntakasvatusupseerina, kouluttajana, liikuntatuotteiden kehittäjänä sekä miekkailu-, hiihto- ja triathlonvalmentajana. Lisää tietoa ja tarkempi CV valmentajasta21 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page