top of page

Nyt ajatus oikeaan – kohti Bodyswingiä!

Päivitetty: 27. maalisk. 2022


Tulevaan golfkauteen on vielä sopivasti aikaa, joten hyvin ehtii muokata oman swingin vakaammaksi eli ottaa suunnaksi golfin oikea lajitekniikka Bodyswing – ja irtautua samalla epävarmasta käsiswingistä!


Talvi on oivallinen mahdollisuus kehittymiseen, koska tällöin on aikaa harjoitella ja voi paremmin keskittyä tekniikan muutoksiin tai swingin tehostamistoimenpiteisiin. Lue lisää: Talvi on golfarin mahdollisuus


Swing menee sekaisin?


Jotkut pohtivat, etteivät uskalla mennä opetukseen, koska viime kerran jälkeen swing meni niin sekaisin, että kaikki kesän pelit menivät täysin pieleen. Kuulostaako tutulta? Ei ihme, sillä onhan swingin sekoaminen ikävä etenkin pelaajalle, jonka odotukset opetuksesta olivat aivan muuta kuin pelaamisen ”huonontuminen”. Tietenkin tämä on ”pettymys” myös valmentajalle, jonka pyrkimyksenä oli auttaa pelaajaa löytämään keinoja parantaa oppilaan swingiä ja sitä kautta pelaamista. Monen pelaajan swing on sekaisin myös vain sen takia, että ajattelee liikaa, eikö? Kannattaa lukea tämä: Mietitkö swingisi sekaisin?


Bodyswing on paras keino kehittymiseen


On syytä muistaa, että jos ja kun haluaa kehittyä, muutosta entiseen tulee aina tehdä! Jos siis haluat lyödä vakaammin, varmemmin, tehokkaammin ja pidemmälle, kannattaa satsata siihen, että opettelee mahdollisimman hyvän swingin - mieluimmin Bodyswingin ja näin päästä eroon käsiswingistä. Tuloksena voit pelata parempaa golfia ja pystyt nauttimaan pelistä enemmän. Pienennät myös tasoitustasi. Lue Käsiwingistä Bodyswingiin.


Videoi oma swingisi!


Tee itsellesi tärkeä ja silmäsi avaava palvelus: videoi oma swingisi tai tule edes kerran Bodyswing-valmennukseen, niin sinut videoidaan. Suurella todennäköisyydellä se havainnollistaa, että olet käsilyöjä ja siksi lyönnit vaihtelevat turhan paljon. Valmennuksessa tai kurssilla saat muutamat oleelliset Bodyswing-harjoitteet jatkoon, joiden ansiosta swingisi varmuus paranee nopeasti ja suhteellisen helposti!


Tietoisuus motivoi kehittymään


Yli 90 prosenttia oppilaistamme tulee opetukseen nähtyään ensin videoitamme, käytyään promoklinikoilla, luettuaan Opi Bodyswing-kirjamme tai jonkin -blogimme. Mistä tämä kertoo? Siitä, että tietoisuus luo mielenkiintoa, motivaatiota oppimiseen, harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen. Se luo myös unelmia oman swingin kehittymisen mahdollisuuksista, mitä Bodyswing voi oikeasti tarjota!


On tullut hyvin selväksi se seikka, että jos pelaaja ei tiedä, mitä swingissä oikein tapahtuu, miksi asioita pitäisi tehdä tietyllä tavalla, mitkä asiat tai toiminnat ovat tärkeitä, on pelaaja aika hukassa. Vaikka swing on vain sekunnin tiedostamaton humahdus, niin siitä huolimatta on tärkeä tiedostaa, mikä on oikea lajitekniikka ja tiedostaa, mikä merkitys on vartalon eri osilla ja niiden järjestyksellä rytmisessä liikkeessä. Kun tietoisuus näistä lisääntyy, pelaaja tiedostaa selkeämmin, mitä asioita pitää harjoitella, miksi tietyt asiat ovat tärkeitä ja miten ne pitää tehdä. ”Jos opin tuon lantionkierron, niin swing alkaakin näyttämään hyvältä, jopa kauniilta. Kun opin tuon vapautuksen, swingistä tulee rennompi, toistettavampi, tarkempi ja tehokkaampi.”


Satsaa swingiisi edes kerran elämässä


Unelmat hyvästä pelaamisesta, kauniista swingistä ja ihan oikealla lajitekniikalla pelaamisesta eivät ole mahdottomia haaveita, vaan ihan mahdollisia sellaisia. Oppilaani sanoin ”kerran elämässä” on hyvä vinkki, sillä kun on uskoa ja on selkeä tavoite sekä täsmäkeino siihen, niin kaikki on mahdollista! Kun oppii paremman swingin eli Bodyswingin, ei tarvitse enää hävetä. Jonain päivänä todellakin swingaat kuin tuo Pro!


PGA Pro Turkka Stenlund

Bodyswing239 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page