top of page

Bodyswing on polku parempaan golfiin!

Päivitetty: 29. huhtik.Onko swingitekniikka tärkeää kun yritetään parantaa pelaamista? Eikö se ole ihan sama millä tekniikalla pelaa, kunhan osuu palloon kohtuu hyvin? Ja eikö se ole niin, että jokaisella on oma henkilökohtainen tapa swingata?


Varmasti useat pelaajat ovat kiinnostuneita oppimaan ihan oikean ja virallisen swingitekniikan, mutta samalla pohtivat, etteivät uskalla mennä opetukseen, koska edellisen kerran jälkeen swing meni niin sekaisin, että kaikki kesän pelit menivät täysin pieleen.


Kuulostaako tutulta? Ei ihme, sillä onhan swingin sekoaminen ikävä etenkin pelaajalle, jonka odotukset opetuksesta olivat aivan muuta kuin pelaamisen ”huonontuminen”. Tietenkin tämä on pettymys myös valmentajalle, jonka pyrkimyksenä oli auttaa pelaajaa löytämään keinoja parantaa oppilaan swingiä ja sitä kautta pelaamista.


Bodyswing on paras ja oikeastaan ainoa keino parantaa pelaamistaan!


On syytä muistaa, että jos ja kun haluaa kehittyä, muutosta entiseen tulee aina tehdä! Jos siis haluat lyödä vakaammin, varmemmin, tehokkaammin ja pidemmälle, kannattaa opetella mahdollisimman hyvä Bodyswing-tekniikka.


Katso harjoitevideot ja harjoitusohjelma: Käsiwingistä Bodyswingiin.


Videoi oma swingisi!


Tee itsellesi tärkeä ja silmäsi avaava palvelus: videoi oma swingisi tai tule edes kerran Bodyswing-valmennukseen, niin sinut videoidaan. Suurella todennäköisyydellä se havainnollistaa, että olet "käsilyöjä" ja siksi lyönnit vaihtelevat turhan paljon. Valmennuksessa tai kurssilla saat muutamat oleelliset Bodyswing-harjoitteet jatkoon, joiden ansiosta swingisi varmuus paranee nopeasti ja suhteellisen helposti!


Tietoisuus motivoi kehittymään!


Yli 90 prosenttia oppilaistamme tulee opetukseen nähtyään ensin videoitamme, käytyään esittelyklinikoilla, luettuaan Opi Bodyswing-kirjamme tai jonkin -blogimme.


Mistä tämä kertoo? Siitä, että tietoisuus luo mielenkiintoa, motivaatiota oppimiseen, harjoitteluun ja itsensä kehittämiseen. Se luo myös unelmia oman swingin kehittymisen mahdollisuuksista, mitä Bodyswing voi oikeasti tarjota!On tullut hyvin selväksi se seikka, että jos pelaaja ei tiedä, mitä swingissä oikein tapahtuu, miksi asioita pitäisi tehdä tietyllä tavalla, mitkä asiat tai toiminnat ovat tärkeitä, on pelaaja aika hukassa. Katso alla oleva video:Vaikka swing on vain sekunnin tiedostamaton humahdus, niin siitä huolimatta on tärkeä tiedostaa, mikä merkitys on vartalon eri osilla ja niiden järjestyksellä rytmisessä liikkeessä. Kun tietoisuus näistä lisääntyy, pelaaja tiedostaa selkeämmin, mitä asioita pitää harjoitella, miksi tietyt asiat ovat tärkeitä ja miten ne pitää tehdä.”Jos opin tuon lantionkierron, niin swing alkaakin näyttämään hyvältä, jopa kauniilta. Kun opin tuon vapautuksen, swingistä tulee rennompi, toistettavampi, tarkempi ja tehokkaampi.”

Katso tärkeää tietoa lantionkierrosta, miksi sillä on niin ISO merkitys swingissä: teksti ja videot: https://www.bodyswing.fi/post/lantiolla-iso-merkitys-swingissä


Satsaa swingiisi "kerran elämässä"


Unelmat hyvästä pelaamisesta, toimivasta swingistä ja ihan oikealla lajitekniikalla pelaamisesta eivät ole mahdottomia haaveita, vaan ihan mahdollisia sellaisia.


Oppilaani sanoin ”kerran elämässä” on hyvä vinkki, sillä kun on uskoa ja on selkeä tavoite sekä keinot siihen, niin kaikki on mahdollista!


Lue juttu, blogi ja katso videot: https://www.bodyswing.fi/post/kerran-elämässä
PGA Pro Turkka Stenlund

Bodyswing


Turkka Stenlund on golfvalmennuksen rautainen ammattilainen ja taattuja tuloksia tuovan Bodyswing-opetusmetodin kehittäjä. Hän on toiminut golfin (PGA) yli 30 vuotta ja sitä ennen urheiluvalmentajana sekä useiden eri lajien kilpaurheilijana.


Turkka on toiminut useassa isossa golfseurassa Head Prona ja ollut mukana kehittämässä urheilulukio- sekä aluevalmennustoimintaa ja toiminut valmentajana muun muassa Vierumäen, Kisakallion ja Kuortaneen urheiluopistoissa.


Golfin lisäksi Turkka on toiminut liikunnanopettajana ja liikunnanohjaajana, liikuntakasvatusupseerina, kouluttajana, liikuntatuotteiden kehittäjänä sekä miekkailu-, hiihto- ja triathlonvalmentajana. Lisää tietoa ja tarkempi CV


Tutustu myös harjoitevideoihin

ja muihin blogeihin

244 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page