Bodyswing-valmennus takaa varman kehittymisen!Laitapa tämän talven tavoitteeksi mahdollisimman hyvä Bodyswing ja tule mukaan golfkursseille, jossa Turkan jatkokouluttamat Bodyswing-valmentajat PGA Pro Mikko Valtonen ja LItM Janne Mikkilä auttavat sinua kehittymään parempaan suuntaan, kohti golfin oikeaa lajitekniikkaa, Bodyswingiä. Samalla pääset irti epävakaasta käsilyönnistä, jos se hallitsee swingiäsi.


Bodyswing-metodilla oppii helpommin PGA Pro Turkka on kehittänyt vuosien saatossa todella toimivan opetusmetodin, jossa edetään pienestä isoon, kevyestä tehokkaaseen ja hitaasta nopeaan. Kehittelyharjoitteet ovat selkeitä ja kaikille ymmärrettäviä osakokonaisuuksia. Kehittelyharjoitteet toimivat samalla keskittymiskyvyn, motoriikan ja yleistaitavuuden kehittäjinä. Näistä harjoitteista/osista rakentuu oikein ajoitettu kokonaisuus eli sujuva Bodyswing.


Metodin vahvuuksia ovat sen yksinkertaisuus, ymmärrettävyys ja matkittavuus. Opetuksesta on karsittu pois lähes kaikki vaikeaselkoiset pieteettiset teoria-asiat ja monimutkaiset selitykset, jotka vaikeuttavat keskittymistä itse swingin oppimiseen.

Periaatteet: ”Puhu vähän, näytä paljon sekä teetä ja avusta eniten” ovat tärkeimpiä mottojamme. Kuten myös: ”Näe metsä puilta”, joka tarkoittaa, että keskity eniten itse vartalon toimintaan ja sitä kautta mailan vapautukseen. Metodissa pyritään menemään aina kohti oikeaa, parempaa. Ei osoitella ongelmia, eikä jäädä murehtimaan virheitä tai puutteita.


Innostuneet golfvalmentajat


Tämä systeemi on tuonut lukemattomia onnistumisia Turkan oppilaille, sillä he ovat kurssin myötä parantaneet huomattavasti pelaamistaan ja pienentäneet tasoitustaan. Nyt tätä samaa opetusmetodia käyttävät myös Mikko ja Janne.


”Bodyswing ja sen selkeä opetusmetodi auttaa oivaltamaan, että golfswingissä käytetään rentoja, kehon luonnollisia liikeratoja. Suoritus tapahtuu kuin luonnostaan, pakottamatta. Näin varmistetaan swingiin tukeva kivijalka, mikä mahdollistaa jatkossa todella vaativienkin tavoitteiden saavuttamisen. Voi muuten myös reiluisti luvata, että Bodyswingillä tulee pelaamaan paremmin”, Janne vakuuttaa.


Mikko lisää: ”Bodyswingin käynnistäjä on siis body, koko swingin ydin, itse moottori. Bodyswing tuotetaan keholla, jonka kautta saadaan ylävartalo ja alavartalo toimimaan mahdollisimman luonnollisesti ja oikea-aikaisesti. Kaikissa peruslyönneissä - chipeissä ja pitcheissä sekä täydessä swingissä, rauta- sekä puumailoilla - Bodyswing-tekniikan perusperiaate on sama. Bodyswing-harjoitteet ovat yksinkertaisia toteuttaa ja niitä on mukava harjoitella. Ne ovat myös tehokkaita ja ne tuottavat tulosta. Bodyswingin ajatus on innostavan yksinkertainen. Ja mikä parasta, valmentajan avulla sen voi oppia kaiken tasoiset pelaajat."


Ota vastuu omasta kehittymisestäsi


Bodyswing-valmentajat antavat kursseillaan myös toimivat työkalut itsenäiseen harjoitteluun, koska sitä jokainen tarvitsee. Kurssilaisen on oivallettava, että loppupeleissä jokaisen pitää itse poisharjoitella mahdollisia virheitään, ja että uudet asiat pitää sisäistää eli ajaa lihasmuistiin. Valmentaja ei voi tehdä tätä työtä oppilaan puolesta.


Jokaisen on hyvä myös itse oppia tuntemaan oma kehonsa paremmin sekä kehittää omaa liikkuvuuttaan ja lihaskuntoaan. Lisäksi on hyvä ottaa itsestään videota, jotta näkee, että harjoittelee oikein.

Jotta siis varmasti kehittyy mahdollisimman hyvin, tulee ottaa vastuu omasta harjoittelustaan sekä treeneissä että kotona. Tulos ei tule kikkailujen vaan systemaattisen ja ahkeran työn kautta. Oikeanlainen harjoitus tekee siis mestarin.

Loppumaton polku kehittymiseen

Bodyswing on aidosti viisain tie todelliseen golfin pelaamisen hallintaan ja hyviin tuloksiin. Bodyswing avaa oven elinikäiseen, motivoivaan ja kokemukselliseen polkuun kohti yhä parempaa swingiä. Golfissa kun ei tule koskaan valmiiksi. Näin myös kilpapelaajat toteavat ja siksi hekin harjoittelevat lähes päivittäin. Tervetuloa siis mukaan pitkälle, mutta antoisalle tielle, kohti parempaa golfia!


Jannen talvikurssit Bodyswing - Eroon käsilyönnistä!


Mikon talvikussit: Bodyswing - Tekniikka haltuun ja Bodyswing - Koht singeliä


Bodyswing-valmennuksen esitttely


Talvi on golffarin mahdollisuus

Lisää blogeja136 katselukertaa0 kommenttia