top of page

VAKAAMPI, TEHOKKAAMPI JA
TARKEMPI
BODYSWING!

Kurk%20Turkka%20swing_edited.jpg

MITÄ BODYSWING.FI ON? 

Olemme golfin varsinaisen ja virallisen lajitekniikan, body release-tekniikan valmentamiseen erikoistunut yksityinen yritys. Vahvuutemme on aikuisina golfin aloittaneiden pelaajien kokonaisvaltainen ja tavoitteellinen tekniikka valmennus ja oppimiseen liittyvän muutosprosessin hallinta. Käytämme omaa valmennusmetodia, harjoitteita ja ohjelmoitua harjoittelun konseptia.  Tarjoamme pienryhmä, pari ja yksitysvalmennusta.   Lue lisää

Golfvalmennusta

OPI BODYSWING Swingaa kuin Pro!

kirja-bodyswing_edited.jpg
OPI BODYSWING-
KIRJA 25 €, OSTA

Tule ryhmävalmennukseen, parivalmennukseen, tai yksityisvalmennukseen oppimaan golfin oikeaa swingin lajitekniikkaa Bodyswingiä! 

Bodyswingissä lyönti saadaan vakaammaksi, tehokkaammaksi ja toistettavammaksi, koska lyönnin voimantuotto lähtee pääosin vartalosta, maila vapautetaan osumaan ja käsivarret pysyvät vakiona ja ranteet vakaina. Näin pallon lentolait toimivat optimaalisemmin kaikilla mailoilla ja lyöntien onnistumisprosentti kasvaa. Tulee useammin puhtaampia osumia, lyönnit pitenevät ja ne ovat tarkempia.

 

Bodyswingilla minimoit virheet ja et lyö enää käsilläsi! Saat puhtaampia osumia, lyönnit pitenevät ja ne ovat tarkempia!  

Lue lisää Bodyswing-valmennuksesta


Päävalmentajana PGA Pro

Turkka Stenlund

Kurk%20kuvat-8_edited.jpg
TULEVAT BODYSWING-VALMENNUKSET
bottom of page